söndag 27 september 2009

2 bast

Då var det söndag igen! Häääärligt en helt ny vecka framför oss ;-)
I helgen har det kalas-stökats, kalasats, och idag blev det en slapp dag! Ja förutom mitt söndagsspinningpass då då.




fredag 18 september 2009

Hemma-mys

Denna helgen blev en lite oplanerad långhelg! Igår, fredag, blev en hemma-vab-dag för mig med kidsen! Höstblåsorna har spridit sig till syster yster! Hennes satte sig på fötterna, en i munnen och en på handen.....Aj, aj men storasyster är tapper och idag ser det bra ut :-) En mysig dag som man får passa på att njuta av hemma. Vad är en massa jobbhets mot att vara hemma och pyssla om de små russinen?! Mysa i sängen med barnen och ligga och småprata, ta långfrukost, vara ute i trädgården och leka, fika och leka med mormor som tittade in, leka med lera, äta god thai-take-away och lite fredagsmys på det?
På tal om annat så ska det snart bli 2-årskalas här i huset!
Inbjudningskorten till släkten är digiscrappade och postade! Hoppas att Postis har gjort sitt jobb så släkten fått sina inbjudningar!
Så här blev det!



Idag har vi varit på långprommis till Ivetofta för att spana in Lang och Marcus fina hus . PHEW vilket jobb de har att måla detta...MEN vad fint det kommer bli! Vi hann också med att leka på den superfina lekparken på Kyrkängen!

lördag 12 september 2009

Sno stilen!

Jag gillar skarpt att bli inspirerad av dyra, fina grejer, som man kan pimpa om lite till sitt eget....
Jag har lääänge gillat textade brädor och äntligen fick jag tummen ur att texta lite själv.


Klicka på bilden för större


Såååå den övre bilden är min lilla träbräda och den undre kostar ca 400 mer pickadollars och är från Cosas.
Detta var riktigt kul! Nu måste jag måla fler brädor och komma på mer fina saker att texta! Några förslag?

Nu blir det lite lördagsmys i soffan innan nattpasset sätter igång (Lilleman har feber och höstblåsor...i munnen! Stackars...det blir helt klart ännu en lång natt!)

söndag 6 september 2009

Vår lilla Lily

...har namnsdag idag! Ja, eller Emmy Lily Alicia som lillfian är döpt till!
Och eftersom det har blivit väldigt viktigt med namnsdagar och födelsedagar i Alicias lilla värld (Lillebror har haft namnsdag, pappa, likaså bästisen Clara)Och det är väääldigt länge tills hon fyller fyra (det ska ju bli vinter först...) Så blev det idag namnsdagskalas istället! Vilken lycka!
Så jag och Alicia bakade kladdkaka, som hon själv fick bestämma, och amerikanska muffins. Det blev en trevlig eftermiddag med nära och kära! Med massa presenter och go fika! Tack alla!


Så här glad är man när man fått en ny namnsdagströja med Cupcakes på :-) Snygg va?!

Jag måste passa på att tipsa om en bok som vi lånat om TRE gånger på bibblan (sen gick det inte mer hihi) men som Alicia nu äntligen fått, Ellens ABC! Den är helt underbar!



Och jag blev också väldans glad idag, jag fick nämligen några liter alldeles nyplockade blåbär (färdigrensade.....!!) av svärföräldrarna! LYCKA! Sååå gott att ha i filen, muffinsarna och en och annan paj! Ska genast gå och ta hand om dessa så de får en fin plats i frysen :-)

Ha det gott där ute i Blogglandia, och alla ni andra också!