söndag 15 november 2009

Tygtavla och änglavingar!

Söndagkväll....Det betyder att en härlig helg är förbi och en ny vecka väntar :-)
Denna helgen har vi kalasat för vår 4-åring (samt vi 2 andra gamlingar, men det var ju inte så viktigt hihi)!
Äntligen var den stora dagen inne för lillskruttan här hemma, det var hennes tur att få baka tårta, öppna paket och blåsa ljus! Och bli sjungd för!
Superduktiga Malin gjorde världens godaste smörgåstårtor till oss! Tack, tack! Det var minsann det godaste jag ätit i smörgåstårteväg!
Härliga släkten kom med så mycket fint till Alicia så det var inte klokt. Böcker, sminkdocka, Barbies, Mini-laptop, dockkläder och massa annat!
Och sambon han var nöjd han även han, känner jag honom rätt blir det nog det där hemma-bio-systemet inhandlat imorn efter jobbet......
Och jag själv är också helnöjd! Tänk vad vi alla varit snälla, eller säger man så när det är jul kanske?!

Lite inredningspyssel har det också hunnits med i veckan, såklart! Sambon har fixat till min stora tygtavla, 140x160cm, så nu är den ääääntligen uppe!
Snälla Cec fixade hem min hylla från IKEA! Pyntad o klar är den! Och underbara stora vita änglavingar pryder nu sin plats. Nu tror jag minsann att vi donat klart i TV-rummet. Nu känns det som oss. Ett helt nytt rum! Tänk vad lite ommöblering och pynt kan göra :-)
Eller iof hade jag haft möjlighet så hade det blivit en ny mjuk och gosig soffa. Jag skulle så gärna vilja ha en soffa i tyg, men hur praktiskt är det med barn?? Det blir nog till att ha kvar vår i skinn ett tag till.....det blir dock till att skrubba bort vällingfläckar och torka bort intorkad lördagsmyschoklad ett tag till känns det som. Väldigt praktiskt med skinnsoffa faktiskt :-D

Enjoy!









fredag 6 november 2009

En väldigt orolig hönsmamma....

....det är jag det! Men äntligen finns det lite rediga svar på alla frågor man har kring vaccinering av svininfluensan!
Viktiga grejer detta.
Vaccinera mera, nu! Det känns hemskt att bara få vaccinera ett av sina 2 barn....(Barn under 3 år får i nuläget ej vaccas...och Benji är dessutom äggallergiker...) Så alla där ute som tvekar, snälla vaccinera er och skydda de som ej har samma möjligheter till vaccinering!


torsdag 5 november 2009

Ho ho ho


Bild lånad från Countrystyle

Är det fler än jag som älskar julen och bara lääängtar??! Jag har redan varit runt och kikat på tomtar och köpt på mig lite fina julgrejer! Tur att barnen gärna hänger på och spanar på tomtar :-)
Jag kan bara inte låta bli att sen fönstershoppa vidare på stora nätet....fastnade på underbara Countrystyle ikväll....
Men jag borde istället måla hyllor, bygga tygtavla, stämpla smycken, digiscrappa inbjudningskort, fixa foton....