torsdag 29 april 2010

Mumsfillibabba


Eget collage med bilder lånade från Becca Design

Härliga cupcakes, tårtor och glassar....som smycken! Det hittade jag hos Becca Design. Jag passade på att klicka hem en liten present till en 5 årig födelsedagsprinsessa! Och hittade förstås lite till min egen lilla sessa också! Går de att motstå liksom?!







fredag 23 april 2010

Två år går snabbt.....

På dagen 2 år sedan såg min lilla blogg dagens ljus!
Då såg livet lite annorlunda ut minsann. Föräldraledig var man med en liten 6 månaders Benji och Alicia såklart! All tid i världen hade man och inte kunde man ana hur livet skulle bli 2 år senare. Otroliga ögonblick varvat med djupaste oro, det är nog så livet är för de flesta!

Idag efter veckans jobb gjorde vi barnen väldigt lyckliga med en tripp till stan för att äta på det stora gula M:et och sen blev det shopping av stooor studsmatta. Gissar på att pappa C har att göra imorgon och få upp denna :-)

Eftersom Alicia är i ett otroligt skriv/rit/pyssel-stadie så blev det även lite nya scrap-grejer, pennor, klister, klistermärken, papper, pennställ etc. När vi kom hem var det väldigt viktigt att vi direkt började fixa med detta (lillemans största önskan var att få se Nils Karlsson Pyssling på TV....), och att få höra att "det finns nog ingen bättre mamma än dig , mamma" värmde mitt fredagsslitna hjärta!

Fina saker det samlar jag på! Och detta fina överkastet ligger nu på Isas stooora säng!


Bild lånad från Ellos


Överkastet är så underbart fint! Tack M ♥ Och den lilla fina prinsess-sängen är nu snart på väg ut på Blocket! Lite sorgligt är det....

tisdag 20 april 2010

Hopp & stim i Trolle!

I söndags var vi på Öppet hus på Trolle-Ljungby friskola. En supermysig liten skola som får leva kvar tack vara eldsjälar som räddat skolan och startat upp den igen som friskola! Vilken härlig liten Bullerby-skola!
Eftersom faster Åsa är en eldsjäl så passade vi på att hälsa på i skolan när det var Öppet hus! Det var Hoppborg, ponnyridning, korvgrill och fika! Total succé för los kiddos såklart :-)









En härlig söndageftermiddag hade vi! Härliga bybor, greve Trolle och hans grevinna tittade förbi och en RIKTIG prinsessa från Tyskland fick vi också se! Spännande grejer!

söndag 11 april 2010

BLOGGCHOCK!!

Tänkte chocka er med ett litet blogginlägg! Det var inte igår!
Tack snälla ni som tittat in till mig! Ni är för söta :-)

Jag ska inte komma med några undanflykter, livet har snurrat extra snabbt bara och bloggen hamnade sist på "to-do-listan" :-D
Kikar jag tillbaka på vad som varit extra mycket så började det med mycket på jobbet, en certifiering som krävde mycket jobb hemma, träning har kommit igång lite mer intensivt, kalas, sjukdomar och allt det där andra som bara måste göras!
Men nu känns allt mycket lättare! Ljust länge och hopp om vår och sommar! Idag har vi minsann haft nääästan sommar! Sol och varmt!
Vi har kommit igång med vårens renoveringar och det känns suuuper! Vi har kvar lite i vår kära tvättstuga och idag, just idag!!, har vi påbörjat.....sovrummet!!! Ni som känner mig vet hur jag vantrivs i detta rum. Det har hela tiden hamnat i skymundan sen vi flyttade hit för snart 5 år sen. Vi har inte lyft ett finger så det kära 90-talet lever sitt egna lilla liv därinne. Terracotta-färgat men matchande gröna garderober, fesgult tak och taaadda gröna lister matchat och klart med garderoberna. Pricken över i:et måste nog vara en snirklig bord som finns placerat mitt på tapeten.
Planen nu är att förvandla garderoberna vita, väva väggar vita och ha en fondvägg i hyvlad råspont, horisontal, vitmålat....Tak vitt och nya möbler på det! Listerna ska såklart bli vita.... Och allt lull-lull är redan planerat i detalj, men det tar vi en annan gång :-)

Idag har vi haft en härlig söndag! Sovmorron till halv 8 (!!), måleri, gardinsömnad, utelek i trädgården, kalopsmiddag, prommis och sen en runda till badhuset!

Grrr försöker se härliga Solsidan på TV4 Play men det är tekniska problem....Blir man sur eller?!

Nu har jag nog blarrat klart!
Här kommer en bild på tvättstugefönstret! (Tittar ni noga ser ni mina nysydda gardiner!) C har målat fönstret vitt idag! Och en dörr, så nu är det väldigt fint därinne! Min orchidee-fönster-film måste vara årets köp. Ingen insyn alls! Nu ska bara nya möbler införskaffas!