lördag 26 juni 2010

Midsommar och lite annat smått o gott :-)

Man tror ju knapppt det är sant vilken fin midsommar vi fick! Sol, sol och sol!
Vi drog ner till Valje för att fira rejält med dans och sång och fikakorg. Det är så härligt att sitta där nere vid havet! Men jag blev lite chockad av hur många andra som tänkt samma tanke.... Vi är ju vana vid firande i lite mindre storlek *ler*.
Men det blev sång och dans och kidsen var nöjda! Därefter avslutades eftermiddagen och kvällen i härliga familjens sällskap med underbar sillamiddag och allt annat som hör midsommar till!
Här kommer mina favoritbilder från denna underbara dag!











Lördagen tillbringade vi med Lisa och Sara och alla härliga barn. Lek och stoj, många kloka råd, mycket kaffe, bröllopshysteri, glass, lunch och poolbad. Så underbart!
Och minsann att jag idag har blivt med skåp :-) Lisa har länge haft ett vackert, stort gammalt skåp som hon renoverat och som jag suktat efter...och idag fick jag det! Fråga mig inte hur det gick till, haha, men jag tror det var så att det inte fick plats?! Nu ska jag bara trolla hit det, blink blink darling :-)

Benji fångad i ett dyk idag:




onsdag 23 juni 2010

♥ Gotland 2010 ♥

Förra veckan tillbringade vi på underbara Gotland! Det var så skönt att komma iväg och få vara tillsammans allihop! Härliga utflykter, slapp och mys i stugan, grillning och bad! Vi hann med att se allt vi ville åxå minsann!
Fårö - Lummelundagrottorna - Visby - Pippis godisaffär - Kneippbyn - Villa Villekulla - Tofta Strand - Klintehamn - Ljugarn - Ångloksutflykt - Glassmagasinet - Gotlands museum/Fenomenalen.
Vi har sett massa sten, hav och raukar! Den där ön är något alldeles särskilt, naturen är helt underbar! Har man en gång varit där vill man tillbaka!


Liten pojke kastar sten i stooora havet!




Alicia är sjöjungfru och sitter och poserar på en sten!


Kidsen på en gutebagge i Visby!


Benji spänner musklerna i poolen vid Kneippbyn!


Alicia badar i vår stug-pool! Vilken lycka att den var uppvärmd till 24 grader!


Benjamin är på Pippis piratskepp och spejar ut i det blå!


Det gick inte flytta på denna rauken heller....


Förra tisdagen så ekade det i Visbys kvarter! Då for Lilleman shoppingata upp och ner med sin älskade gräsklippare! Han förälskade sig totalt i denna gräsklippare i en leksaksaffär, trots han har en hemma, så bara skulle han ha denna. Klart han fick ♥....Han förgyllde nog dagen för många turister!


Lillemans andra passion på Gotland....grävskopan! Han satt säkert ett par timmar på denna medan syrran besökte grottona i Lummelunda. Till sist när mammas tior var slut så gick han och frågade faster, farmor, farfar och alla andra han såg :-) Han fick ihop många grävskopeåk!




onsdag 9 juni 2010

Fotbolls-Benji





Vi var på 25-årsfest i helgen hos pappas kusin Helen, och jämte festlokalen fanns en stoooor fotbollsplan! Benji knatade efter bollen fram och tillbaka hur länge som helst denna sköna sommarkväll, så sött :-)