onsdag 23 juni 2010

♥ Gotland 2010 ♥

Förra veckan tillbringade vi på underbara Gotland! Det var så skönt att komma iväg och få vara tillsammans allihop! Härliga utflykter, slapp och mys i stugan, grillning och bad! Vi hann med att se allt vi ville åxå minsann!
Fårö - Lummelundagrottorna - Visby - Pippis godisaffär - Kneippbyn - Villa Villekulla - Tofta Strand - Klintehamn - Ljugarn - Ångloksutflykt - Glassmagasinet - Gotlands museum/Fenomenalen.
Vi har sett massa sten, hav och raukar! Den där ön är något alldeles särskilt, naturen är helt underbar! Har man en gång varit där vill man tillbaka!


Liten pojke kastar sten i stooora havet!




Alicia är sjöjungfru och sitter och poserar på en sten!


Kidsen på en gutebagge i Visby!


Benji spänner musklerna i poolen vid Kneippbyn!


Alicia badar i vår stug-pool! Vilken lycka att den var uppvärmd till 24 grader!


Benjamin är på Pippis piratskepp och spejar ut i det blå!


Det gick inte flytta på denna rauken heller....


Förra tisdagen så ekade det i Visbys kvarter! Då for Lilleman shoppingata upp och ner med sin älskade gräsklippare! Han förälskade sig totalt i denna gräsklippare i en leksaksaffär, trots han har en hemma, så bara skulle han ha denna. Klart han fick ♥....Han förgyllde nog dagen för många turister!


Lillemans andra passion på Gotland....grävskopan! Han satt säkert ett par timmar på denna medan syrran besökte grottona i Lummelunda. Till sist när mammas tior var slut så gick han och frågade faster, farmor, farfar och alla andra han såg :-) Han fick ihop många grävskopeåk!




2 kommentarer:

Annas hjärtan sa...

Vilka godingar du har! Härligt med Gotland, har tyvärr aldrig varit där men är väldigt sugen! Kram!

Cecilia sa...

Men ÅHHH vilka fina bilder på barnen! har ju aldrig varit på Gotland men blir väldigt sugen nu. Vad mycket ni hunnit med att göra. Förstår att det var en lyckad vecka, på olika sätt för var och en ;-)