fredag 6 november 2009

En väldigt orolig hönsmamma....

....det är jag det! Men äntligen finns det lite rediga svar på alla frågor man har kring vaccinering av svininfluensan!
Viktiga grejer detta.
Vaccinera mera, nu! Det känns hemskt att bara få vaccinera ett av sina 2 barn....(Barn under 3 år får i nuläget ej vaccas...och Benji är dessutom äggallergiker...) Så alla där ute som tvekar, snälla vaccinera er och skydda de som ej har samma möjligheter till vaccinering!


4 kommentarer:

Cecilia sa...

Vad klok du är! Nu verkar det som att de ska vaccinera 6mån-3 år oxå fast det dröjer nog lite. Får man inte vaccineras om man är äggallergiker? Både jag o Max har bestämt oss att göra det.

Anonym sa...

ja visst är man hönsig och är fortfarande orolig att det ska hända ngt med dem pga vacc..kan sitta o studera dem väldiga ibland eller gå upp o kolla dem en extra gång när dem somnat.
Ska vacc mig själv så fort som möjligt nu när jag får tid..

Cecilia sa...

Åhh då känner jag mig väldigt speciell som räddat er fest:-)
Jag kom ju på det här med äggallergin o varför man inte få vaccinera sig om man har det..
Det skulle va kul att träffas snaaart. Nån måndag efter dagis?

Helen sa...

Jag är av samma åsikt! Hur sjutton kan man efter att ha lyssnat på jan Liliemark, professor vid läkemdelseverket, inte vaccinera sig när en del av de myter och historier som uppkommit om vaccinet är påhittat av självutnämda sk experter. Sjukdomen, och dess efterföljer, är långt farligare än vaccinet. För att inte själv bli allvarligt sjuk OCH för att de som av olika anledningar inte kan ta vaccinet ska bli sjuka så måste alla vaccinera sig. Förstår din oro. Kram och ha en tervlig söndag.