fredag 23 april 2010

Två år går snabbt.....

På dagen 2 år sedan såg min lilla blogg dagens ljus!
Då såg livet lite annorlunda ut minsann. Föräldraledig var man med en liten 6 månaders Benji och Alicia såklart! All tid i världen hade man och inte kunde man ana hur livet skulle bli 2 år senare. Otroliga ögonblick varvat med djupaste oro, det är nog så livet är för de flesta!

Idag efter veckans jobb gjorde vi barnen väldigt lyckliga med en tripp till stan för att äta på det stora gula M:et och sen blev det shopping av stooor studsmatta. Gissar på att pappa C har att göra imorgon och få upp denna :-)

Eftersom Alicia är i ett otroligt skriv/rit/pyssel-stadie så blev det även lite nya scrap-grejer, pennor, klister, klistermärken, papper, pennställ etc. När vi kom hem var det väldigt viktigt att vi direkt började fixa med detta (lillemans största önskan var att få se Nils Karlsson Pyssling på TV....), och att få höra att "det finns nog ingen bättre mamma än dig , mamma" värmde mitt fredagsslitna hjärta!

Fina saker det samlar jag på! Och detta fina överkastet ligger nu på Isas stooora säng!


Bild lånad från Ellos


Överkastet är så underbart fint! Tack M ♥ Och den lilla fina prinsess-sängen är nu snart på väg ut på Blocket! Lite sorgligt är det....

3 kommentarer:

Annas hjärtan sa...

Hej!

Vilket fint överkast! Är det mörkrosa eller rött? Är ju som bekant lite förtjust i hjärtan ;-)
Hoppas allt är bra med er, här är det upp och nervända världen. Att en sån här liten sötunge kan hitta på såna här hemska hyss?! Kram!

Helen sa...

Underbara ord från barnsmun:) Överkastet var ju jättefint! Skulle passa på W:s rum... Ha en trevlig söndagkväll.

Annas hjärtan sa...

Ja du, det här var ju inte riktigt som vi tänkt oss. Men jag försöker att gilla läget även om det inte är enkelt. Tack gode gud för barnens mor och farföräldrar!!

Kram på dig!