söndag 18 oktober 2009

Senaste nytt :-)

Oj då här har det blivit en liten bloggpaus! Det var inte meningen! Allt annat kom emellan! Lite smyckes-stämpling till exempel!
Men lite piff har det hunnits med här hemma! Igår var det lite shopping på stan med girlsen och då hängde det med lite grejer hem...såklart! Jag faller lätt som en fura för massa inredningsord fortfarande...Går det att motstå, går det att tröttna?! NOPE!

Köket har gått från rosaprickigt till rödprickigt också förresten! Lite skymtar syns i bilderna nedan....om någon är nyfiken ;-)

Igår var det en sådan där lyx-mamma-dag för mig! Började med innebandyträning på morgonen, hem och duscha, sedan raka vägen in till stan med girlsen för en shoppingrunda! Många affärer blev det :-)
Sen på kvällen var det tjejfest! Och tro det eller ej men alla var sambo- och barnlediga! Härligt! Framåt natten blev det en liten runda till stan också såklart :-)
Hrrrm behöver jag säga att det inte är många knop här idag?!











6 kommentarer:

Cecilia sa...

Vilken underbart LYXIG dag! Viktigt att få sånna dagar ibland. Vad din mamma är pysslig - fint!

Annas hjärtan sa...

Tur att du kom tillbaka, jag har saknat dig! Kram!!

nea i det gula huset sa...

Har saknat dina inlägg! :)

Vilken härlig dag det där lät som! Heldag!! :)
Och vilka Superfina saker som din snälla mamma syr!

Nu måste jag verkligen krypa i säng!

Kram kram

NyaHuset sa...

...MEN Martina! lägg in bilder på det "nya" tv/matrummet!..eller har du gjort det?!*ler* har kanske inte tittat så noga,,hihihi tack för helgen!! kraaaam

Helen sa...

Så sött hjärta och vilken fin present att få:) Bokstäverna var ljuvliga de också. Ha en bra kväll och kul att du bloggar igen:)

Helen sa...

Vart har du köpt bokstäverna förresten? Ha en bra lördag!