söndag 17 januari 2010

Vår helg och lite renovering!

Hemma i det Russinska hemmet är det full rulle som vanligt :-) Hela helgen har pappa C jobbat, trist, men vi andra har kört på i hundranitti. Igår gjorde vi bibblan, vilket alltid är lika roligt tycker kidsen, och kom hem med hrm 22 nya böcker (5 var mina). Efter det var det fika hos mormor och morfar samt hämta/lämna tvätt (åhhhh på tisdag verkar det vara så att tvättmaskinen kan vara på banan igen!! WIIIHH!). Hem igen och möts av pappa som är vår i hela 3 h innan jobbet kallar igen. En joggingrunda för Mamma Russin, lite middagsbestyr och sen drar pappa till jobbet och vi andra åker till Carlsson-sidan av släkten för lite pizza och lördagsmys/BUS med alla kusiner.
Idag på förmiddagen var det kalas för lilla kompisen Colin. Ett riktigt bra kalas enligt kidsen (o mig såklart)! Med majskrok-mingel, favvo-maten, lek och bus, världens smaskigaste glass-godis-tårta och sen FISKDAMM! Och allt detta en söndag.
Hemma igen och pappsen har stigit upp från natt-passet, mamma ute och går en lång, kall runda, middagsstök, Benjamin somnar på köksmattan, rensning BIG TIME i kidsens rum. Nu rök både trasiga leksaker och kläder som var urvuxna, sopsäckarna blev många! Pappa åker till jobbet, vi andra läser böcker i soffan. Mormor och morfar kommer förbi och lånar datorn (deras är på "verkstan" = Christian). Kidsen somnar 18:30 helt utmattade.
Det var vår helg det!

Med tvättstugerenoveringen går det sakta men säkert framåt!
Kakel är som sagt på plats, väggarna vävade och målade, varmvattenberedare på plats och fylld, tvättmaskin och torktumlare står där, belysning klar, bänkskivan är på plats (skickligt utsågad för diskho av världens bästa Christian). På tisdag kommer rörmokaren och fixar det sista så att maskinerna kan börja rulla för högvarv igen!
Sen kan vi börja fungera normalt igen och börja med det roliga, "finliret" dvs hyllor och garderober och förvaring.

Lite bilder kommer här!
2 busungar väntar på att gå på kalas idag:




Läget i tvättstugan:





3 kommentarer:

Cecilia sa...

Som jag längtat o väntat på ett blogginlägg här och så kom det:-) MYCKET intensiv helg! Men så mycket roligt ni hunnit med trots det.
Det ser mycket fint ut i tvättisen :-) Vitt o svart, mmm så snyggt!!! Det är perfekt med händiga killar!

Annas hjärtan sa...

Å vad fint det ser ut i tvättstugan! Snart är den i bruk och ni kan "njuta" (jo, njuta av tvättstugan gör man när man har småbarn hemma!) Kram!

nea i det gula huset sa...

Det ser otroligt fint ut du!!! :)
Om jag får se din tvättstuga live så får du ser mitt hår....ok!? ;)
Träffas snart hade varit trevligt! Nästa fredag kanske? Alicia har ju fortfarande inte blivit firad av oss! :(

Kram så länge..jag ringer i veckan!