fredag 1 januari 2010

2010 - here we come -

Årets sista fest hölls hos Blomqvist´s! God mat och härliga vänner, helt lovely!
Barnen lekte och busade och hade hur kul som helst (och har barnen det bra så har ju även mamma o pappa det!!!) Tänk vad konstigt att tiden går extra fort just på nyårsafton?! När vi ätit (Helstekt Oxfilé med potatis & kantarellgratäng, rostade rotfrukter och mustig rödvinssås och pannacotta/Capuccinomousse på det) är klockan plötsligt hur mycket som helst.
Vi hann sjunga lite Singstar och äta ännu mer innan det var dax för r a k e t e r n a.
Väldigt spännande grejer det där, bägger kidsen var uppe och tittade, och det var en höjdare! Det var två slagna hjältar som somnade i vagnarna hem sen :-)

Och idag, nyårsdagen måste väl vara årets slappaste dag, kändes det helt ok att bara ta det lugnt. Det är inte ofta jag "kan" slappa, men det har jag gjort idag! Hmmmm har man ingen tvättmaskin, renovering pågår som sagt i tvättstugan, så har man ju inte det där tvättberget som aldrig sinar, det kan ju vara därför jag kunde slappna av en hel dag???! Tusen miljoner kramar till mamma som fixar vår tvätt så länge ♥

Lite bilder från igår kommer här!


















2 kommentarer:

Cecilia sa...

Vilka fina nyårsbilder! Tjusiga barnen är! Vad duktigt att bägge barnen lyckades hålla sig vakna, det gjorde inte Clara.

Helen sa...

Kuliga festbilder:) God fortsättning och ha en trevlig helg!