söndag 5 april 2009

Lite smått o gott om helgen

Då var det söndag igen och en ny vecka att ladda inför!
Förra veckan var det feber och VAB här hemma, men nu är vi på gång igen. När Lilleman får feber så är det inte så att han är frisk på ett par dar utan det tar i varje fall 5 dagar, sen ett feberfritt dygn på det innan det är dagis igen. Så en vecka springer ju snabbt iväg.

Benjamin är drygt 1,5 år nu och är inne i en helt underbar ålder. Gosig, kramig, temperamentsfull, pratig, charmig. Jaaa jag kan fortsätta länge! Han är som en svamp vad det gäller att prata. Härmar våra ord och älskar att göra sig förstådd. Han härmar syster yster i allt hon gör....Idag vid frukosten ville Benji berätta att han minsann visste vad han åt :-) - Mamma.....ditta (han pekar på sin dricka-flaska, Mamma....., göööt (han pekar på gröt-tallriken). GOE PLUTT!

Idag har det varit kalas hemma hos farmor och farfar och barnen har sprungit omkring ute i havsluften med alla kusinerna hela eftermiddagen så det är två däckade hjältar som sussar sött här!

Ja imorgon är det jobb för min del och pappa C tar över rodret här hemma :-) När man varit hemma med sjukt barn några dagar så känns det ganska bra att lämna över några dagar, för sen är det ju en lång härlig ledig påsk!
Fast visst svider det lite i mammahjärtat när det är pappa som står och gräddar pannkakor och Alicia säger "Mmmmm det luktar ju lika gott som när mamma gör dom".
Men det får jag ta :-D









4 kommentarer:

HUSnrNIO sa...

Usch ja, det känns som att vi aldrig kommer att bli friska igen... om man nu ska måla f** på väggen. Så även hos er läste jag. Hoppas alla är friska till påsk. Inte lätt det där med konkurens i pannkakslagandet:) Ha en bra dag.

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Har din lilla guldklimp någon gång ngt annat än ett stort leende? Söta killen!! :)

Tufft det där när pappa är (nästan) lika bra som mamma. Men jag tror att Alicia bara vill ge sin pappa lite extra stöd! ;) Hi hi..

Kram Nea

Cecilia sa...

Men åh..vilka söta bilder och vad Benji utvecklas :-) Kul! Tänk vilken jätte han framställs som bredvis Alice..jag som tycker han föddes för ett halvår sen typ. Men nu är även han store killen!
Alicia har fått så långt hår tycker jag på bara nån månad sen vi sågs sist. SÖTIS!!
Kanske ni kan komma till oss på onsdag eller torsdag nästa vecka? Vi hörs om det.
KRAM

Annas hjärtan sa...

Hej! NU var det verkligen länge sen! Allt bra med er? Hittar ni på nåt skoj över påsk? Vilken söt tröja lilleman har, var kommer den ifrån?
Hoppas allt är toppenbäst, stora kramar från oss i Dalom