söndag 19 april 2009

Lite smått o gott om helgen

Så var det äntligen helg!
Vi mjukstartade lördagen med att hälsa på en liten söt bebis Alice o storasyster Clara, vi fikade o lekte ute i härligt solsken! Eller ja, Alicia och Clara lekte så sött medan Benji som vanligt mest klättrade på saker och försökte hitta vägar ut från trädgården. Lilla söta Alice hon sov under hela vårt besök :-) Vi får träffa henne nästa gång!



Sen fick vi hem lite IKEA grejer som jag och Alicia satte tänderna i genast :-)
Det blev ny matta och lampa till Alicias rum, och i samma veva passade vi på att göra en rejäl utrensning och bäddade rent hela myshörnan. Och tog ner en sänghimmel. Det blev som ett nytt rum! T.om Alicia var helnöjd och tyckte att hon fått ett nytt rum! Nu fattas bara nya gardiner som mammi ska få tummen ur att klicka hem o sy...SEN ska ni få se hur det blev :-)
Till vårt sovrum blev det en vit sängkappa och vita sänglampor. Ett vitt överkast som aldrig använts(....)åkte fram och VIPPS ännu en liten mini-styling. Ni hör vart det bär hän va ;-) Åt det vita hållet! By the way nu känns det liiite bättre i sovrummet även om jag har svårt att förlika mig med terrakotta färgade väggar och gröna garderober a la´90 tal...brrrr....Och nej dit in kommer inte ens kameran. Men vi pratade lite om att ta en rejäl renovering där snart...eller på Isas rum. Vi kan nog inte bestämma oss var vi ska börja.

Idag har vi varit en runda hos farmor o farfar, som Alicia "saknade jättemycket" :-)
Efter det passade vi på att köpa en ny vagn till Lilleman. Det blev efter mycket om och men en Brio Race. En turkos/svart, helläcker!



Ja och sen har Benjamin lyckats få sig en rejäl blåtira också i helgen....Och den blir bara värre hela tiden! Det ser verkligen inte klokt ut!
Han kom springande med sin älskade snutte i högsta hugg och snavade över den och trillade på soffbordets kant.....stackars!!!



Hihi jag bara måste få visa denna bilden på Rottweilern Peps och Benjamin!
När vi firade midsommar med denna vovve i somras så kunde inte Benjamin vara i samma rum som Peps. Han var så rädd att han gallskrek så fort han såg hunden! Det blev nästan komiskt!
Men nu har det nog vänt! Helt plötsligt är Peps jätterolig o jättespännande! Benjamin försöker försiktigt närma sig honom, och helst peta till honom o sen fnittra! Vad kul att det bara var en tillfällig hundskräck! Midsommar i år är räddad :-)





3 kommentarer:

Cecilia sa...

Tack igen för besöket :-)

Vilken snygg färg ni valde på vagnen. Det går att fästa ståbrädan nu va?

Jag tycker inte att blåtiran blivit värre på denna bilden än vad den va igår. Man blir aningens orolig när det är så nära ögat.

Vi får helt klart ses snart igen och jag ber om ursäkt för att Benji fick sova utan nät - pinsamt!

Anonym sa...

Usch vilken klocka han fått! MEN säkert inte den sista;-)

Verkar haft en fullspäckad helg!
Ha det gott!
Kram Åsa

Millan sa...

Sån snygg vagn ni köpte!