söndag 27 december 2009

Julen 2009


Mina fiiina hus! Älskar dem!

Då var det söndag igen! En härlig jul är nästan slut och nu njuter vi här hemma av att vara lediga imorgon, måndagmorgon! Det är lyx!

Julen blev helt underbar, vi träffade och firade med alla nära och kära! Tack alla för en superbra jul! Fin-fina julklappar och underbar mat!

Lite kaos mellan varven var det men det glömmer man snabbt! Som tex när Alicia på julafton fullt påklädd i finaste, finaste Madicken-julklänning, en halvtimme innan vi skulle bege oss kräker ner hela sig och halva toan....
Ni som följt vår lilla familia vet att en stor fasa är magsjuka...förra julen var det inte mycket med oss...
Men iväg kom vi efter telefonövervägning med släkt och det visade sig vara tomte-sjukan som låg bakom den där kaskaden :-) Det var en stor och efterlängtad dag för lill-fian helt enkelt, mycket nervositet, och även om det var en bleknos vi fick med oss till farmor och farfar så repade hon sig sedan till när tomten skulle komma! PHEW säger mamma!



En glad liten tjej med stort paket!


PHEW äntligen har tomten varit här, då blir Benjamin så här glad! Tomten var lite läskig...

Idag har vi shoppat loss på IKEA för att få hem alla tvättstugesaker till vår renovering! Skönt att ha det gjort och väldigt kul att planera hur himla bra allt ska bli därinne nu....sakta men säkert!

Nu är det soffan som gäller, och Falk i dvd-spelaren, en perfekt söndagkväll!

Ta hand om er!


2 kommentarer:

Cecilia sa...

Hej!
Det var ingen trevlig start på julafton:-( Tycker lite synd om barnen eftersom de är så spända o förväntansfulla. Clara åt knappt inget på hela julafton, hon var oxå väldigt spänd.

Kul med en IKEA-tur. Då fick ni handlat allt ni behöver? Ha en bra dag! Kramis

nea i det gula huset sa...

Hej där!
Vilken tur att det var tomtesjukan. För ni hade det verkligen sååå otroligt tufft förra året så jag förstår din känsla när det verkade vara på gång igen!
Skönt att det blev en bra jul!

Ska vi försöka boka in en liten träff så att vi får gratta er lilla tjej?

Kram Nea