lördag 23 maj 2009

Kjugekull och Listerland

De senaste dagarna har vi varit lediga och bara njutit! Vi inledde ledigheten med Kristi flygare då det var BIG kusinträff på Kjugekull! Carlsson släktens kusiner samlades med respektive och barn! Vi var ett 50-tal samlade samt gamlafarmor och gamlafarfar som kunde sitta och blicka över ett hav av barn, barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnsbarnsbarn, MÄKTIGT! Vi hade väder som var helt underbart, vi gick tipsrunda, lekte, grillade gott, och barnen hade skattjakt! Det var hur bra som helst och när klockan närmade sig nattinatti så ville vi inte hem! En alldeles perfekt sommardag!




Idag har vi varit på Listerlandet och hälsat på i Hällevik! Barnens faster med familj hade husvagnen uppställd på mysiga campingen, så vi levde campingliv för en dag. Jag som har varit lite anti husvagnsliv har minsann börjat få en liten annan vinkel på det hela :-) Vi var på härlig promenad längs havet och åt sen gott på Dagmar´s (Småbarn och restaurangbesök kan vara lite lömskt, men det är ju lättare när man kan sitta ute...Jag tror inte vi blev helt bortgjorda, att Benjamin dansade lite på bordet är väl inte så farligt?!) Sen hängde vi lite vid campingen. Och Benji hälsade på campinggrannarnas vovvar, hälsade på husvagnsgrannarna själva, provade grannarnas stolar och rymde ett antal gånger. Tur att kusin Wilma aaaaldrig tröttnar på att snabbt springa efter sin kusin :-)






Såpbubblor är en höjdare! (Då glömmer man bort att rymma för ett tag) Barnen blåser på Hälleviks camping!
Får inte glömma inhandla största dunken jag kan hitta......

4 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Åhh det låter som ni har haft en riktigt mysig helg! Mysigt!

Kram kram

Anonym sa...

Vilka härliga bilder du fick till...helt underbara..

Cecilia sa...

Jasså Benji är SÅ rymningsbenägen? Då får vi nog säkra lite mer när han kommer på besök nästa gång. Här finns ju endel kryphål..

Så skoj med kusinträff och vilket underbart foto på de 4 generationerna! Sånt uppskattas väldigt mycket när de gamla en gång går bort...

HUSnrNIO sa...

Mysigt!