söndag 28 september 2008

Vår helg ♥

Vi har haft en helt underbar helg! I fredagskväll så var jag och lillskruttan på Cirkus! Det var jättekul! Vi mötte upp lite kusiner utanför och sen blev Alicia och Tindra ansiktsmålade. Och sen var det dax! Mycket musik, clowner, popcorn, hisnande akrobater som hoppade högt! Och det bästa av allt...LILLA GUBBEN! Pippis häst var med på cirkusen! Och han var riktigt busig :-) Det var precis lagom mycket cirkus för Alicia!

På lördagen drog vi till Center Syd där släkten har öppnat ny heminrednings- och presentbutik! Det var jättekul att se hur fint de har fått det i sin butik. Hittade lite fina grejer åxå förstås ;-) Får se om det kommer lite bilder sen. Center Syd är ett shoppingparadis men det blev inte så mycket tid till shopping (förutom BR-leksaker där Alicia köpte ett-årspresent till lillebror, och sen fick hon en KITTY-klistermärkesbok = MYCKET POPPIS). Men mammi hann slinka inom Ginatricot och shoppa liiite.

Och idag hade vi en superdupermysig tjej-eftermiddag i Tosteberga! Alicia och Clara + mammor drog till Åsa och red shettis. I strålande sol och havsfriska vindar fick vi en härlig prommis med Kefir, kusinen Tindra och de 2 busiga söta kattungarna Mario och Tingeling. Det var ju jättespännande att rida såklart! Efter det lektes det loss på Tindras rum....En dröm för två småtjejer att komma hem till en stor tjejs rum.... Smink, glitter och massa sånt som stora tjejer har :-)

Här kommer helgens bilder ♥

Clara och Alicia


Tindrisen, en söt hästjej ♥


Kefir och Ludde, han är stooor!


Benji testar nyaste bilen :-)


Jag och min älskade bok....Det finns en bok som Lilleman kan sitta jättelänge och titta i....och känna på djurens pälsar och morrhår och härma (det finns små pälsbitar o "riktiga morrhår" i boken!). Ofta hör man små ljud när denna boken läses...voff voff bäääää auuuu auuuu (läs: mjauu mjauu). Benji läser. ♥ Gulleplutt ♥

4 kommentarer:

miamamman sa...

Det var superkul att ha er här nere, men sååå... dåligt samvete jag hade att vi skicka iväg er mer eller mindre ! Hade hellre stannat hemma och varit med er... typiskt nog fick jag feber på söndagen - så jag hoppas jag inte smittat ! Nästa gång blir det shopping OCH middag här - kan vi vara överrens om det !? Vilka härliga hästtjejer ! Kram Mia

Anonym sa...

säger samma, så kul o få rå om småtjejerna och kul att de gillade ridningen..
Ni får gärna komma fler ggr:-)

Cecilia sa...

Nä så söta bilder! Vilka stora hästtjejer, de ser så stora ut där. Och Benji han roar sig med böcker :-)
Vi får träffas snart, som du sa. Lite svårt nästa vecka...men Max åker till Indien nästa onsdag så vill vi mer än gärna ha sällskap :-)

Helen sa...

Ser härligt kul ut med ridningen. Fina bilder.