lördag 31 januari 2009

Lite smått & gott

Här duggar det glest mellan inläggen! Så är det när man har fullt upp med allt annat som måste göras :-) Att blogga har kasat ner lite på prio-listan helt enkelt!

Men tro inte att vi legat på latsidan här hemma för det :-)

Dagarna som gått har vi haft fullt upp med lite allt möjligt. Tex att hälsa på gammelmorfar...ÄNTLIGEN som Alicia säger. Som lilla skruttan längtat efter att hälsa på sin gammelmorfar! Det är ju så roligt att spela på hans piano, och att rita tillsammans med honom. Gammelmorfar Gösta tröttnar nämligen aldrig på att rita!


Alicia gömmer sig bakom cowboysarehatten :-)

Vi har busat i lekparken, påpälsade och påbyltade blev det en härlig förmiddag med bus och lek......



Nu ikväll hade vi Leilas underbara sconesbullar till kvällsfikat (hennes underbara bok har ju precis allt! Vad man än funderar på att baka så nog finns det där i?!)
I alla fall så mitt i fikat på bullar så börjar Benjamin tjattra om just BU-LLE. Inte en gång utan typ hela tiden, BU-LLE, BU-LLE. Helt överlycklig över att han lärt sig ett nytt ord :-) Annars är det mycket hj-äta = hjärta, app = napp, ditta = dricka, ja och sen favvo-uttrycket då som går hem i alla lägen = PAAAPAAA (med väldigt dramatisk inlevelse)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh känns som en evighet sen vi sågs ju...goa goa ungar!

Längtar sååå till tisdag!

Cecilia sa...

Ahh så kul att Benjamin pratar så många ord :-) Det är så svårt att förstå att han snart är 1½ år. När Mini föds är han ju MEGASTOR i jämförelse!
Har Alicia oxå 98-104 i sin Geishatunika? Den är väldigt stor till Clara i ärmarna. Deras kläder är verkligen stora i stl.
KRAM

Anonym sa...

du har blivit utmanad...kolla in min blogg hur man gör...