torsdag 30 oktober 2008

Tack snälla....


....polisman Göran i Växjö som hittade mitt paket som försvann i posten! Mitt lilla paket hade blivit utsatt för en liga som specialiserat sig på att stjäla smycken (förlåt Jennie nu avslöjar jag överraskningen) i postgången. Efter många samtal, en anmälning, lite mystiska butiksfotograferingar (polisutredningen krävde att jag fotograferade samma smycke och mailade över som identifiering) SÅ till sist verkar det hela lösa sig! Men det kommer bli en vääääldigt försenad 30-års present, Jennie!



Är det mer än jag som börjat tänka på julen? Jag älskar allt som har med julen att göra....Har redan gått några rundor bland tomtar i affärerna, bakat min första pepparkakssockerkaka, köpt årets första julmust, planerat lite juldekorationsideér, börjat skissa på alla julklappslistor och t.om köpt lite julklappar.....

Till min goa vän J.F:
Så härligt att babbla lite med dig idag! Jag vet ju att du läser här såååå har tänkt mycket på det du berättade idag och vill bara säga att ni är mina stora idoler som VÅGAR göra sånt som andra bara tänker att man borde göra.... Allt kommer ordna sig :-) Många stora kramar! Ska inte tjata men hade gärna velat synas sen när du är laddad ;-)

4 kommentarer:

Annas hjärtan sa...

Hihi, fler som tänker på julen ser jag :-) Jag lyssnar på julmusik när ingen hör och kikar på julkalendrar i smyg! Kram!

Anonym sa...

En till här som planerar för julen...klappar är köpta, julkalendrar inköpta, första musten köpt MEN inga pepparkakor ännu...det får vänta ;-)
Visst är den mysig julen men är så trist när det blir så fokuserat BARA på klapparna och inte att man ska umgås m släkt o vänner som är viktigast tycker jag!

Anonym sa...

glömde ju..vad skönt allt ordnade sig med presenter och så! Men vilka människor det finns som itne kan låta bli andras post!!

Cecilia sa...

Så UNDERBART att det ordnat sig med paketet!!!

Jag har inte alls börjat tänka på julen. Bara köpt alla julklappar till Clara och andra barn så det är skönt att ha det färdigt iallafall.
Hoppas ni får en mysig helg. Kramis