måndag 14 juli 2008

Ett hjärta av betong ♥

Den dagen jag får tid att fixa lite i trädgården så ska jag helt klart ha mycket betong! Visst låter det trist med betong i trädgården, men titta så fint det kan bli! ME LOVE ♥
Det är tjejen bakom Camillas Garden som gör så här fina saker!



Bilderna i collaget är hämtade från Camillas Garden

5 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Hej du!

Jo..visst har jag sett bilden och jag tycker att den blev jättefin i sepia! Tusen tack. Det har varit lite mkt så jag har helt glömt bort att höra av mig till dig! F´låt!

Ska vi försöka göra några betongsaker eller vad säger du! Snart har sommaren gått (inte riktigt) men tänk vad kul det blir till nästa sommar att få planera i egna betongkrukor och pynt!
Jag sa till Siv häromdagen att snart gör jag lite själv för nu har Reneé semester så jag träffar inte henne och vill inte ringa henne hem!

Får se när hemma,jobb och bil-stressen har lagt sig så man kan börja slappna av..*längtar*

Kram kram

Cecilia sa...

Betong är inte alls trist, tvärtom! Kanske för att det mesta i betong är typ grått..? En släkting till oss började så smått att gjuta (kallas det så) i betong och det blir ju så fint. Bilderna du har hittat var väääldigt inbjudande må jag säga!

Anonym sa...

Hej!
Håller fullständigt med de andra betong är SÅ snyggt!!! Pratade också i dag med Johan om o göra egna...vill ha mga krukor o stora sådana och då är det inte lösbart och köpa på sig så mga som jag vill ha ;-D
vi får kanske ordna en fixardag o göra såna ihop!?!
Läängtear också efter att få gör a"fint" i trädgården...men just nu ser här ut som ett krigsområde...MEN finns ju anledning till det, här ska ju bli både förråd och uterum innan sommaren -09 är över!
Ha det gött! Ses snart!

Annas hjärtan sa...

Å vad fint! Håller med om att betont i trädgården inte låter som nån hit, men jag ska genast tänka om :-) Den som hade mer tid!!!!
Hoppas allt är bra, kramkram!

Annas hjärtan sa...

Förresten, kika in här, visst har hon mycket fint? Synd bara att man inte fattar ett ord ;-)

http://eliksiiri.blogspot.com/search?updated-max=2008-04-30T10%3A39%3A00-07%3A00&max-results=20