fredag 13 juni 2008

Senaste nytt från Benjamin

Idag har Lilleman lärt sig att, efter mycket mojslande, sätta sig upp själv från liggläge! Så istället för att krypa iväg när han står på alla fyra så mojslar han en stund och sen....taaadaa sätter han sig på lilla gumpen ♥

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Så himla lik Alicia!!! Och så duktigt av honom att han nu kommit på hur man ska göra! Snygg body :-)

Anonym sa...

Han är ju så söt och go´! Ge honom en bamsekram från faster och gratta honom till framstegen ;-D. Måste vara mig han har det ifrån att vara så duktig ;-P.
Glöm inte hälsa Alicia också såklart, stor kram till henne med, hon som orkar stå ut med all renovering...

nea i det gula huset sa...

Vad duktig han är!!

Vad fint köket har blivit. Är så avis!
Blir mysigt att komma på fika sen när det är färdigt! ;)

Kram

nea i det gula huset sa...

Hej igen!

Jag har funderat på det där med gardiner till ert kök! Jag har kommit på ngt jättefint, enkelt och bra! Du kommer inte att vara ensamm om att ha sånna gardiner om du oxå tror att det blir bra. Ringer imorgon och berättar.

Annas hjärtan sa...

Å, tack :-) Det är ett jääääkla jobb alltså. Sådär så jag nästan ångrar mig. Men bara nästan :-D Tur att vi hade möjlighet att få hjälp av svärföräldrarna, för själva hade det varit nästan omöjligt. Hur går det för er då? Med kök och allting? Vilka fina bilder från Alicias rum, ser att hon också har gul tapet men att du drömmer om rosa. Var vi tvillingar i ett tidigare liv, haha. Kram på dig!

miamamman sa...

Att Benji är så duktig har nog enbart med hans faster Mia att göra, dvs mig !!! Som vi tränade och övade och försökte på Cypern så kan det ju inte annat än lyckas. Du ser, det är nyttigt med lite utlandsvistelse även i späd ålder !
Hälsa knotten, saknar dom massor !