fredag 16 maj 2008

Dagens shopping.....

Dagens shopping blev en Sack´n Seat, turkos förstås! Det är en barnstol som man alltid har med sig! I en liten påse! Sen är det bara att trä den över en vanlig stol och VIPS sitter barnet tryggt och säkert! Blir kanon på vår semester och här hemma blir den perfekt hos alla barnlösa kompisar ;-)

2 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Vilken grej! Verkar ju väldigt smidig!

Tjing tjing..

Annas hjärtan sa...

Vilken cool grej, sack n seat! Och snygg färg förstås :-)

Du får verkligen jättegärna kolla efter anoraken åt mig, vad du är snäll! I så fall är det storlek 86 eller större som är aktuell. Men jag har inte för höga förhoppningar, bilden har jag lånat från deras danska hemsida (tyvärr så kan man inte handla därifrån) och när jag ringt runt och frågat efter andra name it kläder så har jag hört att vi i sverige inte har samma sortiment som i dk. Menmen, det är ju värt ett försök om du ändå ska dit :-)

Visst är vagnen fin?? Vi har den cerisefärgade scootern till vår dotter, och när vi köpte den så såg jag den turkosa och var lite sugen på den men den var ju inte aktuell just då, och nu när jag vill ha den så är den förstås slut överallt så i så fall får den bli begagnad, och...även om det inte är nåt fel med begagnat så föredrar jag nytt.
Hur ställer du dig till sånt? Jag menar, ska man köpa begagnat så vill man att det ska vara jättefräscht och så måste det finnas i närheten om det ska löna sig, annars åker man ju på frakt på typ 300 och det lönar sig sällan. När man räknar på det såär det bara ett par hundra billigare än en ny och då lägger jag hellre till och får en ny, men det är ju inte så enkelt när de har utgått. Morr.

Kram på dig och ha en bra dag!