lördag 17 maj 2008

Ljuvliga tyger

Finns det något mer underbart än små söta barnkläder? Man får passa på att njuta för helt plötsligt är kläderna inte så små längre....Helt plötsligt drar Lilleman en 86:a, SHIT han är inte så liten längre :-D

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Inte kan väl B ha 86 redan? Clara var ju över året då hon började med 86. Är det kläder du köpt som du fotat? Jag köpte oxå en sån exit-klänning åt Clara och ja, sen har hon ju molntunikan oxå :-)

Jag tror Clara oxå är lite spänd över "flygplansresan.."

Vad händer hos er i helgen?
KRAM!

Annas hjärtan sa...

Hejhej!

Å vilken fin body, den blå med molnen och turkos kant - var har du köpt den?? Har sett en sån fast med brun kant på Kapp ahl men som bekant är jag ingen stor älskare av brunt. eller - är det en body? Ser i ditt andra inlägg att det pratas om en tunika...?

Vi har också en syskonvagn, skulle inte heller klara mig utan den, vi har hund och jag promenerar till och från dagis när jag ska hämta T (min man lämnar) och hon är så trött då så hon fixar nog inte att stå på ståbräda (har i och för sig inte försökt, men vi sålde Thildas enkelvagn när Philip föddes. Jag vill ju köpa en scooter till honom också men han är lite för liten för att använda den än, egentligen)

När bär det av till Cuuupern då?

Kramkram!

Annas hjärtan sa...

Det turkosa med stjärnor var ju också superfint! vad är det för nåt??