måndag 19 maj 2008

En liten LO blev det

.....som nog får bli en tavla så småningom :-) Hinner nog ändra den några gånger innan dess! Nu skriker kudden högt! Gäääsp

KRAMIS

1 kommentar:

Annas hjärtan sa...

Å vilken fin Lo! Klart du ska ha den som tavla! Apropå tavla så har jag varit och köpt material idag till en liten tavla till Pip, vet inte om du läser inredningstidningar, men i senaste numret av family living (tror jag det var...nu blir jag osäker) finns ett pojkrum med en skitsöt textiltavla med ett lejon, och jag ska göra en liknande. Om jag kan :-)

Fasen, den där Me & I tunikan blir nog kanske dyr...! Rackarns att den ska vara slutsåld, känns ju tattigt att betala mer än den är värd egentligen men nu vill jag verkligen ha den! Ditt fel ;-) Har varit på Lindex idag och köpt lite kläder som jag såg i ditt kollage, fanns ju mkt fint nu juh!

Jag väntar spänt på ditt photoshopgodis! Typ såna där snirklor som du använt i din LO gillar jag!

idag fyller Pip 3 månader, jag och mamma har gjort såna där fotavgjutningar till lifestone som man ser reklam för överallt, gjorde såna till T när hon var liten. Nu fundrar jag på om jag är dumsnål som inte beställer en silikonstämpel av ena foten som man kan använda när man scrappar och sådär, men jag är osäker på hur mkt man faktiskt kommer använda den, vad tror du? Jag tänkte att det kanske kan vara kul att ha när han blir större (även när han är vuxen alltså) han skulle ju i princip kunna göra en bord i hans framtida barns sovrum med sina egna bebistassar om du förstår hur jag menar, eller så blir den liggandes i en låda och aldrig använd. För grejen är att i så fall vill jag ju göra en sån på T också, jag har hennes mallar kvar så man KAN, om man orkar... Kanske kan göra nåt skojigare för pengarna..?
nattkram!