lördag 17 maj 2008

Packa väska o åka fuugplan Cuupern

Idag hade nog Isa en långtråkig dag här hemma med mamma o Lilleman, hon ville åka Cuuupern NU. Hon till och med packade lilla ryggsäcken och skulle åka fuugplan (läs flygplan) omedelbums till Cuupern (läs Cypern). Lilla sockertoppen :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha börjar lilltjejen också få resfeber!?! Här stryks det o tvättas för fullt...hämtade resväskorna också i dag!

Living by Milla sa...

Tack för besöket och för din goa hälsning !!

Kökssoffan är tokfin, är också sugen på en till köket.

Kram Camilla

Cecilia sa...

Åh så söt kommentar! Tänk så stora de är när de förstår nästan hela situationen...att man måste packa sin väska när man ska iväg.

Annas hjärtan sa...

Hej kompis!

Skylten kommer från Skarp Kalligrafi, hon är så himla duktig, kika bland mina länkar till höger så hittar du hennes hemsida. Jag har en del av hennes grejer, vet inte om man kan söka på min blogg faktiskt men om man kan det så kanske du kan se fler :-)

Å, jag var bjuden på Me & I party förra söndagen men jag var ju sjuk, och när jag var in på deras hemsida fastnade jag för molnkläderna (hehe, du och jag ÄR lika - jag älskar att syskonklä barnen men det är inte så lätt!) men just den tunikan var förstås slut i 98.

Hm. Om du är på Ullared nåt mer så kanske du kan handla en sån body åt mig? Självklart för jag över pengar och står för frakten. Storleken är inte så noga, huvudsaken är att det är 74 eller större.

Lungorna är bättre men förkylningen är kvar så jag får ta det lugnt ett tag till.

Gudars så härligt med Cypern. Vi åker inte förrän i juli, längtar!

Kraam!

Malin - Carlssonkarlsson.blogg.se sa...

Hihi...vad sött!

Svar: Vårt kökskakel kommer från Bauhaus. Jag vet tyvärr inte exakt vad det heter, men det är 6 bitar per platta och när man fogar ser det ut som många små. Fiffigt! Det finns i rött, svart och vitt om jag minns rätt:) Kram

Annas hjärtan sa...

Glömde ju svara på frågan om kameran! Jag har en sony A-100 (tror jag den heter) en digital systemkamera. Älskar den! Jag tar nästan alla bilder på "auto" och ändå blir de helt ok! kramkram!

Cecilia sa...

Hej :-) Är det verkligen sant att det finns en molntapet? Nu blir jag eld o lågor här!! Jaa vi har verkligen lika smak på inredning, fast du är nog mer för att piffa upp antika möbler än jag. Jag tycker det är fint, men jag köper hellre nytt. Fast lite blandning skulle inte va fel, det är et som är tjusningen när man kan blanda gammalt med nytt. Så SKÖNT med en barnfri dag. Jag har nästan haft en sådan. Tillbringade eftermiddagen på ett Gangstar klädparty. Inte alls som meandi med jag köpte 4 plagg och betalade för 3..helt OK. Vi får väl snart ta och träffas va?