tisdag 6 maj 2008

Två LO`s på Lilleman

....som blivit liggande men nu äntligen är klara! Ligger liiite efter med alla bilder på Lilleman, det har ju blivit ett album med dessa till storasyster så nu har jag pressen på mig att göra minst lika många till min lille plutt.



Och här kommer kvällens, som jag slängde ihop ;-)

2 kommentarer:

Annas hjärtan sa...

Hej! Tackar och bockar för snälla kommentarer! Visst är skålarna fina? De var nedsatta med en hundralapp, kostade 249 istället för 349, om du är lika galet envis som jag så kan du ju ringa och höra om de kan skicka dem med posten till dig? Det jobbar en jättegullig tjej i affären som heter Tina, hon hjälper dig säkert i så fall. Jag gör som sagt såna där vansinnesgrejer ibland, handlade från danmark häromdagen bara för att jag hittade en turkos anorak till min pojk (som visserligen bara är nyfödd än, men han blir ju större :-))
Jag ser att din pojk har en fin overall, var har du köpt den? Jag är ingen stor älskare av bruna pojkkläder och det verkar vara 90% brunt, resten blått, grönt och grått som gäller för pojkar, vill man ha någon gladare färg får man leta med ljus och lykta.... Tipsa gärna, du ligger nog steget före mig eftersom min lille Pip är ganska nyfödd. Ha en bra dag! Kram från Anna

Min lya och jag sa...

TACK för titten och din kommentar i min blogg. Bordet har jag fyndat på loppis,målat det och kapat benen så det ska passa till soffan höjd mässigt...kolla på loppisar,där finns säkert något liknande. Välkommen åter:-)