söndag 25 maj 2008

♥ Vinkevink ♥

Jag kommer ta semester några dagar och man vet aldrig när en dator dyker upp så till dess: Var rädda om varandra därute ♥
KRAMIS

2 kommentarer:

Annas hjärtan sa...

Hej!

Borde ha önskat er en skön semester, men jag har inte hunnit sitta framför datorn, lilla Pip har blivit sjuk igen, ögat har blivit sämre trots penicillinet och han har fått diagnosen falsk krupp idag :-( Men nu hoppas vi att det vänder snart, stackars Philip, det är så synd om barn som är sjuka!

Vad jobbigt att ni inte får sova hela nätter, vi har haft Thilda i vår säng ända tills nu och det har fungerat toppen och Pip har ju sin lilla sidovagn. Båda våra barn har varit relativt "trötta" och sovit mycket genom spädbarnstiden, hade kompisar vars bebisar knappt sov alls. Men det kan ju vända fort, jag törs inte ta ut nån glädje i förskott ;-)

Kram på dig och ha en jättemysig semester! Måste tipsa dig om såååå fina kläder från name it, fick kläder till Pip som present idag, ska lägga ut bilder på bloggen så fort jag tvättat och strukit dem.

Annas hjärtan sa...

Hej igen!

Nu har lille Pip fått sån salva som din lillpojk hade. Igår tyckte jag att han blev bättre, men idag tycker jag att det är lika illa. Vad hade Benjamin för symtom, var det samma som för Philip, trånga tårkanaler och så nån bakterie dessutom som gör att det guggar sig? För själva salvan kan väl inte göra nåt åt tårkanalen i sig väl? Jag tror jag blir tokig, jag vill att han ska bli frisk - nu!!!!

Kram och hoppas ni har det varmt och skönt!