söndag 25 maj 2008

Till min lilla mamma!

En stor kram till Dig på Mors-dag ♥ Världens bästa mamma ♥

1 kommentar:

Annas hjärtan sa...

Hejhej!

jajjemän, det var barnfri shopping på högsta nivå. vi har nämligen sån tur så mina föräldrar är pensionärer och gärna ställer upp och tar barnen. m's föräldrar är också gärna barnvakt, men det går ju inte på vardagar.

vad kul att du gillar våra beslag i köket, vi fick också leta lite för att hitta dem. Till slut föll valet på ett märke som fanns hos två inredningsbutiker här i närheten, gruvgatan 13 och lantliv, jag minns inte vad företaget som gjorde dem hette (har för mig att de låg i norrland, hur som helst så skickades beslagen till butiken och så hämtade vi dem där) men om du ringer och frågar så hjälper de dig säkert. länkar till butikerna hittar du på min blogg. jag är jättenöjd med att vi bytte beslag, vi hade små pluttar förut och det stämde liksom inte med lantkökskänslan.

Vi hade sån tur med T när hon var liten att hon började sova hela nätter vid den här tiden, sen hände det förstås att hon var uppe och åt nån gång ibland och tidiga mornar blev det ju, men på det stora hela så vet jag att folk runt omkring oss sa att hon var för bra för att vara sann. Och jag hoppas att det håller i sig på lilleman, stoppade ner honom igår vid halv nio, väckte honom vid halv tolv och sen sov han till halv nio i morse :-)

Vad skönt för er, nu drar det ihop sig till avresa. inte ett dugg avis, haha ;-)

Nu ska jag fortsätta med städningen, matte och barnen är ute på promenad, sen kommer en kompis till mig som är tandtekniker och ska hjälpa mig att göra avtryck av philips fötter, hon har nån sån där gjutmassa som man har för att göra en exakt avbildning av en tand, så fossingarna blir skitsöta eftersom de blir 3-D eller vad man ska säga, hon gjorde såna även med T och jag älskar att sitta och hålla dem i handen (även om jag är rädd om dem, de är i gips...)

Kram och ha en bra dag!